• helios
  • helios
  • helios

Bogatstvo
boja

Kvalitetni, savremeni, cenovno konkurentni proizvodi, efikasna tehničko-komercijalna podrška.

Društvena odgovornost

ZVEZDA HELIOS posebnu pažnju poklanja poštovanju standarda društveno-odgovornog poslovanja i uticaju poslovnih odluka na zaposlene, poslovne partnere, akcionare  i društvenu zajednicu. Deo poslovne strategije je svakako i briga o zaštiti životne sredine. odn. prevencija uticaja na životnu sredinu, a ne otklanjanje posledica.  Svi procesi u skladu su sa međunarodnim standardima ISO 9001 i ISO 14001 i aktivno se primenjuju sve mere zaštite aspekata životne sredine.

Saradnja ZVEZDE HELIOS sa opštinskom ogranizacijom, ogleda se kroz sporvođenje zajedničkih projekata. Zvezda – Helios je  donacijom pomogla rekonstrukcija zgrade Gimnazije u Gornjem Milanovcu. Pored toga, obezbeđuje materijalnu, kao i pomoć u sopstvenim proizvodima školama , zdravstvenim ustanovama i verskim institucijama na lokalnom nivou.

Svakog proleća organizujemo „Dan otvorenih vrata“ u fabričkom kompleksu ZVEZDE HELIOS kada se svi prijatelji, poslovni saradnici i partneri, bivše i sadašnje kolege, građani i privrednici gornjomilanovačke opštine i mnogi drugi okupe sa svojim porodicama u jednom danu na istom mestu.

Radom slikarske radionice, usmeravamo i podstičemo decu školskog uzrasta da iskažu svoj talenat i ljubav prema umetičkom stvaranju, uz druženje i podršku humanitarnim akcijama "ZVEZDA HELIOS” sponzoriše ženski Odbojkaški klub “Takovo-Zvezda Helios” koji okuplja veliki broj mladih i usmerava ih ka izgradnji timskog duha, zdravog života i postizanju rezultata.

Među brojnim donacijama, navodimo samo neke: donacija novogodišnjih poklon paketa  u akciji Crvenog krsta “ Jedan paketić -mnogo ljubavi “; donacija u vidu nagrada učesnicima “Bijenala minijature” , donacija u slikarskom materijalu za Slikarsku koliniju “Mina Karadžić”, godišnja donacija Crvenom krstu za organizovanja rada narodne kuhinje, pomoć u organizaciji sportskih događaja u gradu....